Alle hersentumor informatie

          

Kom in actie en steun de hersentumor patiënt

stophersentumoren actie hersentumor onderzoekEen hersentumor heeft bijna altijd een negatieve impact op de patiënt en zijn omgeving omdat er nog zo weinig genezing is. Je moet er voor waken om niet in de negatieve spiraal te komen. Heel veel mensen vinden in die situatie kracht en positiviteit door middels ludieke acties geld op te halen voor meer onderzoek en dus genezingskansen voor hersentumoren. Naasten van een hersentumor patiënt kunnen vaak weinig doen terwijl ze dat graag willen. Door een leuke actie voor meer hersentumor onderzoek te starten laat je duidelijk je betrokkenheid en support bij het lot van de patiënt zien en kun je ook heel veel positiefs daarover praten. Je gaat het pijnpunt dan niet uit de weg maar gezamenlijk te lijf. Het verbroedert en versterkt het contact. Het maakt de uiterst beladen onderwerpen zoals hersentumoren en kanker veel laagdrempeliger in contact met de patiënt maar ook de andere naasten.

Geef 100% voor hersentumor onderzoek.

In Nederland is met name Stichting STOPhersentumoren.nl de grote financier van wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Het is een organisatie die al meer dan 10 jaar volledig op vrijwilligers draait en een indrukwekkende lijst van onderzoeken heeft bekostigt. Middels hun actie website https://STOPhet.nl kan iedereen, groot of klein, een actie starten. Dat kan een actie lege flessen van een paar euro zij of een groot evenement dat duizenden euro's ophaalt. Het mooie is dat al het geld dat je ophaalt voor 100% naar hersentumor onderzoek gaat. Daarnaast kun je als je dat wilt ook nog middels de bestemmingsfondsen aangeven naar welk onderdeel daarvan.

Samen met je omgeving wat terug doen tegen deze verschrikkelijke vorm van kanker geeft kracht, verbroedering en positiviteit aan de ziekte. Je stelt je omgeving zo ook in de gelegenheid om op een leuke manier met elkaar om te gaan en weer opbouwend en ondersteunend bezig te zijn. Een actie starten is natuurlijk helemaal gratis en binnen een paar minuten gestart.

stophet actiesiteDaarnaast zijn er ook leuke en sportieve (jaarlijkse) evenementen waar iedereen aan mee kan doen. Binnenkort meer daarover maar zie bijvoorbeeld de volgende twee websites:


Help ons helpen

Doneer nu!

100% voor hersentumor onderzoek.

Doneer

Pin It