Alle hersentumor informatie

          

Help mee, samenwerken aan verbetering

Hulp is zeker welkom want we zijn ambitieus en er is nog veel werk te doen op hersentumor gebied.

Ons doel

1. Goede informatie voorziening

Momenteel zijn wij aardig groot op redactie gebied en hebben we daar niet direct iemand bij nodig. Wij waren verrast hoe groot het aanbod van vrijwilligers was die graag mee willen werken aan het opzetten en onderhouden van onze website.

Maar...

Wij schrijven de website voor mensen zoals jou. Maar vind je op onze website wel de informatie die je zoekt? Mochten er zaken zijn die je mist of mochten er op- of aanmerkingen zijn ter verbetering van onze site, dan zouden we het zeer waarderen als je die aan ons meld. Zo maken we de site samen steeds beter.

2. Meer aandacht en geld voor hersentumor onderzoek

Via ons Hersentumor Informatiecentrum doen vrijwilligers er alles aan om kwalitatief hoogwaardige hersentumor informatie voor iedereen beschikbaar te stellen. Wel willen deze vrijwilligers donaties vragen voor meer aandacht en geld voor hersentumor onderzoek. Dit omdat dat zo ontzettend hard nodig is voor deze zo erg achtergebleven vorm van kanker.

Dit is iets waar iedereen, jong en oud, groot en klein zich heel makkelijk zelf voor kan inzetten.

{slider title="Kom in actie voor de hersentumor ziekte" open="false" class="icon"}

Kom in actie en steun de hersentumor patiënt

stophersentumoren actie hersentumor onderzoekEen hersentumor heeft bijna altijd een negatieve impact op de patiënt en zijn omgeving omdat er nog zo weinig genezing is. Je moet er voor waken om niet in de negatieve spiraal te komen. Heel veel mensen vinden in die situatie kracht en positiviteit door middels ludieke acties geld op te halen voor meer onderzoek en dus genezingskansen voor hersentumoren. Naasten van een hersentumor patiënt kunnen vaak weinig doen terwijl ze dat graag willen. Door een leuke actie voor meer hersentumor onderzoek te starten laat je duidelijk je betrokkenheid en support bij het lot van de patiënt zien en kun je ook heel veel positiefs daarover praten. Je gaat het pijnpunt dan niet uit de weg maar gezamenlijk te lijf. Het verbroedert en versterkt het contact. Het maakt de uiterst beladen onderwerpen zoals hersentumoren en kanker veel laagdrempeliger in contact met de patiënt maar ook de andere naasten.

Geef 100% voor hersentumor onderzoek.

In Nederland is met name Stichting STOPhersentumoren.nl de grote financier van wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Het is een organisatie die al meer dan 10 jaar volledig op vrijwilligers draait en een indrukwekkende lijst van onderzoeken heeft bekostigt. Middels hun actie website https://STOPhet.nl kan iedereen, groot of klein, een actie starten. Dat kan een actie lege flessen van een paar euro zij of een groot evenement dat duizenden euro's ophaalt. Het mooie is dat al het geld dat je ophaalt voor 100% naar hersentumor onderzoek gaat. Daarnaast kun je als je dat wilt ook nog middels de bestemmingsfondsen aangeven naar welk onderdeel daarvan.

Samen met je omgeving wat terug doen tegen deze verschrikkelijke vorm van kanker geeft kracht, verbroedering en positiviteit aan de ziekte. Je stelt je omgeving zo ook in de gelegenheid om op een leuke manier met elkaar om te gaan en weer opbouwend en ondersteunend bezig te zijn. Een actie starten is natuurlijk helemaal gratis en binnen een paar minuten gestart.

stophet actiesiteDaarnaast zijn er ook leuke en sportieve (jaarlijkse) evenementen waar iedereen aan mee kan doen. Binnenkort meer daarover maar zie bijvoorbeeld de volgende twee websites:

{/sliders}


Help ons helpen

Doneer nu!

100% voor hersentumor onderzoek.

Doneer

Pin It